Servicii

Acasa /
Servicii
VDR Primpop

Servicii disponibile

Iti punem la dispozitie o gama la larga de produse de unde poti sa iti alegi ce iti place.Tu alegi calitatea si pretul! De restul ne ocupam noi.

Iti doresti un produs sau cadou unic personalizat?

Sau poate ai o afacere si vrei sa iti personalizezi echipamentele cu logo-ul tau ca sa iesi in evidenta ?

Perfect! Avem solutia, iti punem la dispozitie produse personalizate prin broderie si imprimare intr-un timp scurt de realizare al lor, la preturi avantajoase.

Vrei haine sau materiale textile personalizate? Sau poate un tablou canvas personalizat? Sigur, le putem face! Personalizam tot ce doresti la preturi mici si calitate superioara. Pret mic? Calitate superioara? DA, ai citit bine! Cum e posibil? Cu aparatele de ultima generatie pe care le avem si care permit ca acest lucru sa fie posibil intr-un timp scurt de realizare.

Gray t-shirt with space for print on yellow background

Imbracaminte si materiale textile personalizate prin imprimare prin transfer termic

Pe langa personalizarea prin imprimare si brodere va oferim posibilitatea achizitionarii articolelor textile de la noi, pentru a va usura obtinerea echipamentelor de care aveti nevoie. Stim cat de mult conteaza calitatea dar si bugetul pe care doriti sa-l investiti astfel va punem la dispozitie o gama variata de produse din care puteti alege.

Pentru o broderie sau imprimare de calitate este necesar un suport la fel, asadar puteti alege cu incredere din selectia noastra de articole!

Daca nu gasiti produsul potrivit din oferta noastra va rugam sa ne adresati o cerinta cu detaliile specifice ale acestuia , ca noi  sa putem cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Daca doriti puteti sa aduceti propriul produs pe care doiriti sa vi-l personalizam.

Male worker folding a fresh printed t shirt in a printing workshop

Tablouri canvas

  • 20x20cm 30ron
  • 30x30cm 40ron
  • 40x40cm 60ron
  • 50x50cm 75ron
  • 80x80cm 90ron
Accessories for embroidery. Canvas, hoop for embroidery and thread floss on a wooden background

Imbracaminte si materiale textile personalizate prin brodare

Personalizare tricouri, camasi, halate, sorturi, sepci, prosoape, paturi de bebelusi, body-uri pentru  copii, fete de perna si multe altele, prin brodare.

Buc /impunsături / oferta de pret la telefon sau pe email

  • 0-10 / 0 – 5000
  • 11-50 / 0 – 5000
  • 51-100 / 0 – 5000
  • Peste 100 / 0 – 5000